KVÆRNDRUP LOKALRÅD

Lokalrådet hjemmeside opdateres efter behov, og senest efter hvert lokalrådsmøde. Sidste opdatering 10/1-2021.

Formand: Frank Andersen • Lærkevej 29 • 5772 Kværndrup • Tlf. 6177 6633 Mail: mail@kvaerndruplokalraad.dk

I Kværndrup mødes folk til en kop kaffe, en sludder over hækken, en hyggelig stund hos hinanden og meget mere...

Kværndrup - En aktiv by, med mange facetter

Det er Kværndrup

Kværndrup er også en by med et aktivt idrætsliv. På Kværndrup Stadion er der tilbud om fodbold for alle børn og voksne. Boldklubben samarbejder med nabobyerne om at stille hold i ungdomsrækkerne, FC Midtfyn. I Kværndrup hallen finder vi  Kværndrup Idrætsforening som tilbyder badminton, bordtennis, tennis og gymnastik. Idrætsforeningen har desuden tilbud om idræt for ældre og ikke mindst træning i vores velfungerende motionscenter.


Håndboldklubben samarbejder også med nabobyerne, og træner også i Kværndrup Hallen. For få år siden var G/K Håndbolds damehold tæt på oprykning til 2. Division!  Foreningerne har et glimrende samarbejde, f.eks. om ”bevæg dig for sjov”, der handler om at snuse til forskellige idrætsaktiviteter, og hvor børn og voksne, som noget unikt, gerne må køre på rulleskøjter i hallen.

Foreningerne, erhvervslivet og institutionerne samarbejder også om Kværndrup-ugen – uge 19 – hvor der i hele ugen er aktiviteter med åbne skoler, SFO´er og børnehaver, og arrangementer af mange slags! Uge 19 afsluttes med fest, som indledes med årets revy, fællesspisning og dans.


I forhold til institutioner er der er muligheder for at vælge af en bredt udvalg. Området er præget af mange friskoler, og der er også muligheder for at vælge, når det gælder børnehaver og dagpleje. I 2012 blev der etableret en juniorklub med plads til 24 børn i tilknytning til skolen og denne er planlagt til at have åbent fra 13-17 ugens 4 første dage.

Der er mange flere gode tilbud i Kværndrup. Vi har ikke en gang fået nævnt de naturskønne områder lige syd for byen.

Ryd op i Kværndrup

Stormøde om hallen

Trekanten i Kværndrup

Analog & Digital Landsby Kaffen er klar mere>>